Bartın TSO'dan Samsun Gıda İhtisas OSB'ye ziyaret

Bartın TSO yönetimi, iş dünyasındaki güncel gelişmeler ile sektörel iş fırsatlarını istişare etmek amacıyla Samsun Gıda İhtisas OSB Bölge Müdürü Serhat Semizoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Bartın TSO yönetimi, iş dünyasındaki güncel gelişmeler ile sektörel iş fırsatlarını istişare etmek amacıyla Samsun Gıda İhtisas OSB Bölge Müdürü Serhat Semizoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Yönetim Kurulu Üyeleri Sertaç Şimşek ve Yücel Oğullar, Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) YDO Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik katılım sağladı.

Ziyaret kapsamında, bölgesel işbirlikleri ve ortak projeler aracılığıyla ihracat kapasitesinin genişletilmesi ve yerel işletmelerin uluslararası pazarlara daha etkin bir şekilde açılmaları için yapılacak çalışmalar ele alındı.

Ziyaret sonrasında, ambalaj sektöründe faaliyet gösteren KRCPACK firmasına teknik gezi gerçekleştirildi.

Teknik gezide, KRCPACK’ın üretim süreçleri, teknolojik altyapısı ve kalite kontrol mekanizmaları detaylı bir şekilde incelenerek, ihracat odaklı sektörel iş fırsatları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Kapsamlı değerlendirmeler ile devam eden ziyaret, dilek ve temenniler ile son buldu.
 

Bakmadan Geçme