Bartın TSO'dan otomotiv sektörüne ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası heyeti sektörel gelişmeleri ve sorunları belirleme noktasında ziyaretlerine devam ediyor.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık,  Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları S. Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Meslek Komitesi Üyesi Sezai Bilgin ve Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile tarım aletleri ve otomotiv sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek adına Bartın Otomotiv Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi firmasını ziyaret etti. 

Ziyarette, otomobil sektöründe 1991 yılından beri pek çok başarılı işler oluşturan, günümüzde Temsa, New Holland, IVECO, Komatsu gibi birçok bayilikleri bünyesinde bulunduran ve Ellesse Türkiye Distribütörü olan firma yetkilileri Hakan Çöme ve Onur Çöme ile bir araya gelindi. 

Ziyaret kapsamında, sektördeki güncel gelişmeler ile iş dünyasının ortak sorunları hakkında istişare edilerek, Odanın gerçekleştirdiği ve takip ettiği çalışmalar hakkında bilgiler verildi. 

Ziyaret sürecinde açıklamalarda bulunan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, üye ziyaretlerinin devam edeceğini ve her zaman üyelerle yakın ilişkiler içinde olacaklarını ifade etti. Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve temenniler ile son buldu.

Bakmadan Geçme