Bartın TSO'dan Çarşama TSO'ya ziyaret 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Bölgesel işbirliklerini güçlendirmek ve ekonomik işbirliği fırsatlarını değerlendirmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarete, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Yönetim Kurulu Üyeleri Sertaç Şimşek ve Yücel Oğullar, Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) YDO Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik katılım sağladı.

Başkan Halil Balık ve beraberindeki heyeti, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Kır, Meclis Üyesi Hüseyin Işıldak ile Oda Genel Sekreteri Gültekin Sürül karşıladı. Ziyaret kapsamında, iki bölge arasındaki ticaret ve sanayi potansiyelinin artırılması istişare edilerek, bölgesel kalkınma ve ekonomik büyüme için fırsat oluşturacak sektörler değerlendirildi.

Karşılıklı görüş alış verişi ile devam eden ziyaret sonrasında Çarşamba İlçesinde faaliyet gösteren, ORSAM Tarım firmasına ait 27.000 m²  ve 48.000 m²  büyüklüğünde olan seralara teknik inceleme gezisi gerçekleştirildi.

Teknik geziyi değerlendiren Bartın TSO Başkanı Halil Balık, “Modern seracılık kültürünün geliştirilmesine yönelik ilimiz adına çalışmalarımızı hızla devam ediyoruz. Bu sektörde yer alan en büyük seraları ziyaret ederek, uygulama yöntemlerimizi güncellemekteyiz. İlimize kurduğumuz 3360 m² büyüklüğündeki Galvanizli Çelik Konstrüksiyonlu Sera ve Damlama Sistemi'nin sektöre en uygun şekilde olması ve ekonomik değer katması için en son teknolojileri ve en iyi uygulama yöntemlerini göz önünde bulundurarak projelerimizi şekillendiriyoruz. Bu ziyaret, hem bölgesel işbirliklerimizi güçlendirmek hem de tarım sektöründeki yenilikçi çözümleri bölgemize entegre etmek adına büyük bir adım teşkil etmektedir” dedi.

Bartın TSO'dan Çarşama TSO'ya ziyaret 

Bakmadan Geçme