Bartın TSO'da genç girişimci rüzgarı

Bartın Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü öğrencileri Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna ziyarette bulundu. 

Ziyarette, Bartın Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü öğrencileri 2023-2024 yılının proje ve faaliyetleri hakkında sunum gerçekleştirdi.
Sunumda görme engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak ve onlara bağımsızlık sağlamak amacıyla geliştirmeye devam ettikleri projelere ve İnsansız Hava Araçları üzerinde yaptıkları çalışmalara yer verildi. 

Genç girişimciler, akıllı bileklik, insansız hava araçları, akıllı asistan gözlük, otonom araç gibi birçok proje yarışmalara katılarak bu projeler nezdinde Bartın’ı temsil ettiklerini söyledi. 

Yapmış oldukları proje ve faaliyetlerin önemini vurgulayan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, “Girişimciliğin genç yaşlarda olması bizim için çok değerli, bilhassa “Sosyal Sorumluluk” bilinci ile yapılan girişimcilik örneklerini görmek gurur verici. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman genç girişimcilere destek verdik ve her daim desteğe tekrar hazır olduğumuzu bildirmek isterim. Bu girişimci ruhunuzun daima heyecanlı kalmasını ve projelerinizin sizlere yeni başarılar kazandırmasını dilerim” dedi.

Bakmadan Geçme