• Haberler
  • Bartın
  • Bartın Polisevi binasının açılışı törenle yapıldı

Bartın Polisevi binasının açılışı törenle yapıldı

Bartın Polisevi binası yenilenen yüzü ile hizmete girdi..

Yenileme ve onarım çalışmaları kısa sürede tamamlanan Bartın Polisevi binasının açılış töreni geniş katılımla gerçekleşti. 

ABA İnşaat tarafından yenileme, bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan Bartın Polisevi binası gerçekleştirilen törenle hizmete girdi.  

Açılış törenine Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun gibi ilin ileri gelenlerinden, siyasetçilerden ve iş dünyasından birçok isim katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Müdür korkmaz çalışmaların tamamlanmasında mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Polis Evimizi istenilen standartlara getirebilmek amacıyla Sayın Valimiz başta olmak üzere mesai arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız çalışmaların neticelenmesinde büyük mutluluk duyuyorum. Emniyet teşkilatı mensupları görevleri gereği konforsuz alanlarda dolaşmak zorunda kalıyorlar. İstirahat zamanlarında konforlu alanlarda bulunmaları gerek yaptıkları görevlerin karşılığı olarak gerekse psikolojik olarak çok önemli. Bu bakımdan alanlarımızı iyileştirmek adına yapılan bu çalışmalar çok değerli.” Dedi. 

“Emeği geçen herkese teşekkür ederim”

Müdür Korkmaz emeği geçen herkese teşekkür ettiği konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “Tadilatımız Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı, Emniyet Genel Müdürlüğümüz İnşaat Emlak Daire Başkanlığımız ve Polis Evinin kendi ödeneği ile tamamlanmıştır. Bu tadilatın tamamlanmasında ABA İnşaat, Madeş, Zirve Çınar İnşaat, Özaksoylar, Göktepe Mefruşat, Penta Yalıtım, Denizli Cemre Tekstil, Dönmez Kereste, Bilginler Beton, Yapıcı İnşaatın yapım çalışmalarında ve yaptıkları bağışlarla katkıları olmuştur. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız ve ekibi işin başından beri hep yanımızda oldular onlara, geceli-gündüzlü uğraşarak işi yetiştirmeye çalışan personelimize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim. Yine ödeneklerin çıkmasında ve bu tesisin kazandırılmasının her aşamasında önemli katkısı olan Sayın Valimize ayrıca minnetlerimi sunarım.”

Arslan: “Emeklerine sağlık, Allah yolunu açık etsin”

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan da Polisevi’nin yenilenen yüzüyle ilimize kazandırılmasından dolayı duyduğu mutluluğu şu sözlerle anlattı; “İlk geldiğimiz andan itibaren Emniyet Müdürümüzle birlikte Polis Evinin ilimize çok yakışmadığı kanaatindeydik. Bu noktada bir gayret sarf ettik. O dönemki İç İşleri Bakanımız ve Emniyet Genel Müdürümüz ödenek noktasında bize destek oldu. Ve ilimizdeki Müdür Beyinde saydığı iş adamımız, hayırseverimiz çok destek olarak bugün bu güzel tesisi tekrar ilimize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Allah hayırlı uğurlu etsin. Bu vesileyle tabi Müdürümüzü de birazdan uğurlayacağız. Ben bugüne kadar ilimize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık. Allah yolunu açık etsin. Ailesiyle birlikte huzurlu, sağlıklı bir ömür diliyorum. Sağ olsun, var olsun.” 

Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin tarafından edilen dualarla eşliğinde açılan Polisevi ise açılışa gelen davetliler tarafından gezilirken, Şakir Engin Korkmaz, tören sonunda herkesle teker teker vedalaşarak Bartın’dan ayrıldı. 

Bakmadan Geçme