Bartın Polisevi ABA İnşaat ile yenilendi

Bartın Polisevi binası hizmete girdi..

ABA İnşaat tarafından yenileme, bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan Bartın Polisevi binası gerçekleştirilen törenle hizmete girdi.  

ABA İnşaat tarafından yenileme, bakım ve onarım çalışmaları 3 ay gibi kısa sürede tamamlanan Bartın Polisevi binasının açılış töreni geniş katılımla gerçekleşti. Açılış törenine Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

ABA Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın’ın da katıldığı açılış töreninde konuşanBartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan ve İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, yenilenen Polisevi binasının Bartın’a yakışır yeni yüzünden dolayı mutluluklarını dile getirdi. 

Aydın; "10 numara 5 yıldız oldu"

Polisevi binasının 3 ay gibi kısa sürede yenileme çalışmalarını tamamlayan Aydın, tören sonrası yaptığı açıklamada emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ederek şunları söyledi; “Firmamız ABA İnşaat ile 3 ay önce aldığımız ihale ile Polisevi yenileme çalışması yapıldı. Polisevi’ nde ki yenileme çalışması ile içinin komple yenilenmesi, banyo,  tuvaletlerin ve ek oda kısmının yapılması işini kapsadı. Firmamız ABA İnşaat olarak gerçekten 3 ayda yetiştirmek için elimizden geleni yaptık. Bu arada Emniyet Müdürümüz ve eşi gerçekten müthiş bir çalışma yaptılar. Tüm Emniyet Teşkilatından arkadaşlarla hep beraber yaptığımız bir çalışma oldu. 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde herkes elini taşın altına koydu. Gerçekten biz bile bu işin bu kadar erken biteceğini düşünmemiştik. Hem güzel oldu, hem iyi oldu. Sevincimizin yanı sıra en büyük üzüntümüz Emniyet Müdürümüzün bu Polisevi’ ni daha fazla kullanamaması oldu. Müdürümüzün tayini çıktı. Tekrar kendisine çok teşekkür ediyoruz. Büyük emekleri var burada. Tabi polis arkadaşlarımız, görevli arkadaşlar, bizim çalışanlarımız ve burada aynı zamanda alt yüklenicimiz Zirve Çınar İnşaat sahibi Ziver Abi var. O da çok büyük emek sarf etti ekibiyle birlikte çok güzel çalıştı. 3 ayda gerçekten Bartın’a yakışır bir Polisevi oldu. 10 numara 5 yıldız bir otel oldu. Böyle bir işi yüzümüzün akıyla teslim ettiğimiz için çok memnununuz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” Bartın Polisevi ABA İnşaat ile yenilendiBartın Polisevi ABA İnşaat ile yenilendiBartın Polisevi ABA İnşaat ile yenilendiBartın Polisevi ABA İnşaat ile yenilendiBartın Polisevi ABA İnşaat ile yenilendi

Bakmadan Geçme