'Bartın'ımıza çok yakışacak'

Bartın Merkez Camii ve Külliyesi inşaatında incelemelerde bulunan İl Müftüsü Ömer Keskin, 'Camimiz ve külliyemiz Bartın'ımıza çok yakışacak. İnşaatın en kısa sürede tamamlanması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.' dedi.

Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin, Bartın Merkez Camii ve Külliyesi inşaatında incelemelerde bulundu. Müftü Keskin ziyarette, inşaat ustasından çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Müftü Keskin, yaptığı açıklamada, inşaatın planlandığı gibi ilerlediğini ve revak bölümü kalıp çalışmalarına başlandığını söyledi. 

Keskin, "Camimiz ve külliyemiz Bartın'ımıza çok yakışacak. İnşaatın en kısa sürede tamamlanması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz." dedi.

Camiye destek çağrısı da yapan Keskin, “Bartın Merkez Camii ve Külliyesi, Bartın'a yakışır bir eser olacak ve şehre değer katacak. Bu önemli projenin tamamlanması için Bartınlıların ve hayırseverlerin desteği çok önemli. Birlik olarak bu projeyi tamamlayalım ve Bartın'ımıza kazandıralım. Camii ve külliyenin tamamlanması için Bartınlıların ve hayırsever bağışçıların desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme