Bartın'dan ayrılıyor

Yeni görev yeri Karabük olacak

Bartın’da uzun yıllardır Başkent EDAŞ İl Müdürlüğü görevinde bulunan ve ilimizde önemli yatırımların takipçisi olan Ali Fuat Aslan Karabük’e atandı

Yaklaşık 7 yıldır Başkent EDAŞ Bartın İl Müdürlüğü görevinde bulunan Ali Fuat Aslan, gelecek süreç içinde Karabük İl Müdürü olarak görev yapacak.

Bartın’daki görev süresince kente kazandırılan önemli yatırımların takipçisi olan Aslan, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak takdir toplamıştı.

Bartın’da yaşanan sel afetleri başta olmak üzere yoğun kar yağışlarının yaşandığı dönemlerde de sahada yer alan Aslan 1 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla Karabük’teki görevine başlayacak.

Kentten ayrılmadan önce bir dizi ziyaretlerde bulunan Aslan, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’a da veda ziyaretinde bulundu.

İlimizdeki görevi süresince yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Aslan’a teşekkür eden Vali Arslan, yeni görevinin de hayırlı olmasını diledi.

Bartın'dan ayrılıyor

Yorumlar 3
Hüseyin BAYRAK 25 Haziran 2024 21:52

8 tane ilde yaşadım bartın kadar elektirik kesintisi yaşayan il görmedim üzüldüm hayır

Salih deniz. 25 Haziran 2024 20:20

Caliskan ve durust yeni gorevinde basarilar dilerim.Mudurum.

Mehmet Maden 25 Haziran 2024 14:54

Benim eşim gece uyurken solunum cihazı kullanıyor, kış aylarında geceleri 50 defa kesilip gelen elektrikler,gece 01.oo de kesilip sabahın 05.oo ine kadar uyuyamama kalsan soğukta evde oturamama,yatağa girsen cihaz çalışmadığın için uyuyamama bunlar hiç hesap edildi mi? Sosyal medyada ilimizde elektrik sisteminin çöktüğünü defalarca yazdık çizdik.. yağcılığa gerek yok! Halen Bartın'ın elektrik sorunu çözülmüş değil.. en ufak yağmurda 40 sefer kesiliyor elektrikler..

Bakmadan Geçme