BAKKA'dan, TSO'ya proje izleme ziyareti

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), bölgedeki işbirliği projelerini güçlendirmek ve mevcut projeleri incelemek amacıyla Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Halil Balık'ı makamında ziyaret etti.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), bölgedeki işbirliği projelerini güçlendirmek ve mevcut projeleri incelemek amacıyla Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Halil Balık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, BAKKA Genel Sekreter Vekili Mehmet Çetinkaya, BAKKA Sürdürülebilir Kalkınma Birimi Proje İzleme Uzmanı Burak Ünal, Bartın YDO Uzmanı Dr.Şahin Baş, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ile bir araya gelerek, odanın yürüttüğü Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında hazırlanan “Üretimden Pazara: Modern Seralara Kadın Eli” projesinin çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. 

Proje izleme çalışmalarının başarıyla tamamlandığını belirten Burak Ünal BTSO'nun sahip olduğu deneyim ve birikimlerden faydalanarak, bölgenin ekonomik ve sosyal yönden daha güçlü hale gelmesine katkı sağlayacak işbirliklerinin önemini vurguladı. 

Ziyaret, BAKKA ve Bartın TSO arasındaki işbirliğinin güçlenmesine ve bölgenin ekonomik potansiyelinin daha etkin bir şekilde değerlendirilmesine katkı sağladı. 

Projeler ve destekler hakkında istişarelerin sürdüğü ziyaret devamında, Başkan Halil Balık, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'na bölgedeki projelere gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Halil Balık, bu tür ziyaretlerin, bölgenin gelişimi için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, işbirliğinin daha da güçlenmesini temenni etti. Toplantı, karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona erdi.
BAKKA'dan, TSO'ya proje izleme ziyaretiBAKKA'dan, TSO'ya proje izleme ziyareti

Bakmadan Geçme