Atınç Günal'dan esnaf ziyareti

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Talepleri yerinde dinleyen Günal yaptığı değerlendirmede 'Esnaf bizim can damarımız' ifadelerine yer verdi.  

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Orta Mahalle Muhtarı Atınç Günsal’ı ziyaret ederek, muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Günal, projelerini anlattı. 

Günal, muhtarlarla yapılan değerlendirmelerde, mahallelerin ihtiyaç sahibi aileleri belirlenip, sosyal ihtiyaçları için destek verileceğini belirtti. 

Parti yönetimi ile birlikte Hendekyanı Mahallesinde esnaf ziyaretine devam eden Günal, işlerinde bol ve bereketli kazançlar diledi. 

Ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşlara çalışmalar hakkında bilgiler veren Günal, istek ve talepleri dinlemeye özen gösterdiğinin altını çizerek;  “Her fırsatta farklı mahallelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinlemeye özen gösteriyoruz” dedi. 

Bakmadan Geçme