AS İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Hizmetleri açıldı

Ahmet Alptuğ Köseoğlu ve Sinan Kireç'e ait AS İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Hizmetleri firması SGK Binası arkasında açılışı yapılarak hizmete girdi

Ahmet Alptuğ Köseoğlu ve Sinan Kireç'e ait AS İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Hizmetleri firması SGK Binası arkasında açılışı yapılarak hizmete girdi.

Açılışa AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe, siyasi partilerin belediye Meclis'i ve İl genel Meclis'i adayları ile çok sayıda davetli katıldı. 

Duaların okunmasının ardından davetliler tarafından açılış kurdelesi kesildi ve işletme hizmete açıldı. 

Açılışın ardından işletmeyi gezen davetliler işyeri ve çalışma Sistemi hakkında bilgiler aldılar. 

Açılış programı ikramların ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Aba Medya Grubu olarak, Ahmet Alptuğ Köseoğlu ve Sinan Kireç'e ait AS İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Hizmetleri firmasına ticaret hayatında başarılar dileriz.

AS İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Hizmetleri açıldıAS İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Hizmetleri açıldıAS İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Hizmetleri açıldıAS İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Hizmetleri açıldıAS İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Hizmetleri açıldıAS İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Hizmetleri açıldı

Özel Haber

Bakmadan Geçme