Aş İkramı Programı yapıldı

Bartın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ve Bartın Ticaret İl Müdürlüğü tarafından Ahilik Haftası programı kapsamında Sanayi Sitesinde Aş İkramı Programı gerçekleştirildi

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Bartın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ve Bartın Ticaret İl Müdürlüğü tarafından Sanayi Sitesinde Aş İkramı programı düzenlendi.

Programa Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, il protokolü ve Sanayi Sitesi esnafı katıldı. 

Program sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “Milletimizin yüzyıllardır sahip olduğu birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun en somut örneklerinden birisi de Ahilik Teşkilatı’dır. Tarihimizde önemli bir yeri olan ahilik iyi ahlak, doğruluk, kardeşlik, yardımseverlik gibi güzel meziyetleri birleştiren, ticaret ile ahlakı buluşturan bir hayat düsturudur. Ahilik, ticaret ve ekonomi alanında esnaf ve sanatkarımıza olduğu kadar sosyal ve kültürel alanda da tüm halkımıza yol göstermektedir. Bu toprakların ortaya çıkardığı en büyük değerlerden biri olan Ahilik, hala esnafımızın ve milletimizin yolunu aydınlatmakta, geleceğimize ışık tutmaktadır. Anadolu'nun ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamında önemli bir yeri olan; kardeşliğin, birlik beraberliğin, namuslu kazancın ve dayanışmanın sembolü Ahilik ruhunu yaşatan ve nesilden nesile aktaran esnaflarımızın Ahilik Haftasını kutluyorum. Alın ve akıl teri, emekleriyle ekonomiye güç katan herkese bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum.” dedi.
 

Bakmadan Geçme