Arslan, şehit babalarıyla buluştu

Vali Dr. Nurtaç Arslan, 'Babalar Günü' münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen kahvaltı programında şehit kıymetli babalarıyla bir araya geldi.

Vali Dr. Nurtaç Arslan, “Babalar Günü” münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen kahvaltı programında şehit kıymetli babalarıyla bir araya geldi.

Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Vali Yardımcısı Zeynep Topcu, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Aslan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yavuz Korkmaz'ın katıldığı programda Vali Arslan, masaları tek tek gezerek şehitlerin değerli babaları ile sohbet etti.

Ülkemizin birlik ve beraberliği uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz için dua edilmesinin ardından Babalar Günü vesilesiyle şehadete erişen aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yad eden Vali Arslan, şehitlerimizin bizlere emaneti değerli büyüklerimizin Babalar Günü’nü kutladı, hepsine sağlıklı ve huzurlu ömürler diledi.

Bakmadan Geçme