• Haberler
  • Bartın
  • Anne adayı Gebe Sınıfında edindiği deneyimlerini anlattı

Anne adayı Gebe Sınıfında edindiği deneyimlerini anlattı

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde faaliyetlerini sürdüren Gebe Sınıfına devam eden anne adayı deneyimlerini anlattı. 


 
Bartın İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Şehit Furkan Yılmaz Sağlıklı Hayat Merkezi Gebe Sınıfında anne adaylarına eğitimler verilmeye devam ediliyor. 

Gebe Sınıfına devam eden 27 yaşındaki anne adayı Kübra Akyol, gebe sınıfındaki deneyimlerini anlattı. 

Akyol, Gebe Sınıfında aldığı eğitimlerle doğum hazır olduğunu söyleyerek, “Bu sürecin benim için ne kadar değerli olduğunu ifade etmek isterim. Gebelik sürecinin başından itibaren burada aldığım eğitimler sayesinde, hem fiziksel hem de duygusal olarak kendimi daha iyi ve doğuma hazır hissediyorum. Eğitimler, gebeliğin her aşamasını kapsamlı bir şekilde ele alınıyor. Burada diğer anne adaylarıyla birlikte gebelik süreci, doğum ve doğum sonrası bebek bakımına yönelik çok şey öğrendim. Diğer gebelerle deneyimlerimizi paylaşmak ve destek görmek de çok kıymetliydi. Gebe Sınıfında aldığım meditasyon eğitimleriyle öğrendiğim nefes teknikleri ve egzersizler, hem hamileliğimi daha rahat geçirmemi sağladı hem de heyecanımı ve endişelerimi azaltarak doğum için bana güven verdi. Sağlıklı Hayat Merkezimizdeki Gebe Sınıfı, hamilelik sürecimde bana rehberlik eden, güven veren ve bilinçlendiren bir yol arkadaşı oldu. Tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Anne adayları davet edildi

Öte yandan Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada anne adayları Gebe Sınıflarına davet edilerek, “Sağlıklı bir gebelik, doğum ve doğum sonrası süreci için tüm gebelerimizi, Bartın Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Gebe Okulu, Bartın Şehit Furkan Yılmaz Sağlıklı Hayat Merkezi Gebe Sınıfı, Amasra İlçe Devlet Hastanesi Gebe Sınıfımıza davet ediyoruz” denildi. Anne adayı Gebe Sınıfında edindiği deneyimlerini anlattı


 

Bakmadan Geçme