Ankara temasları sürüyor

AK Parti'de 3 dönem kuralına takılıp takılmayacakları merak edilen Belde Belediye Başkanlarının Ankara temasları sürüyor

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Belediye Başkanlıkları için AK Parti’de 3 dönem kuralının  uygulanıp uygulanmayacağı büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor.

Bartın’da AK Parti’nin mevcut belediye başkanları arasında 3 dönem kuralının uygulanması durumunda bu kurala takılacak 3 Belediye Başkanı yer alıyor.

Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman ve Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez bu isimler arasında yer alıyor.

İlerleyen yaşlarına karşın bir dönem daha Belediye Başkanlığı yapma konusunda oldukça istekli olan bu isimlerin Ankara çıkarmaları da devam ediyor.

Son olarak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u makamında ziyaret eden iki ismin de gündeminde yerel seçimler ve adaylık olduğu öğrenildi.

Bir dönem daha AK Parti’den Belediye Başkan Adayı olabilmek için Ankara’daki temaslarına sık bir şekilde devam eden Başkan Karaman ve Başkan Dönmez’in aday gösterilip gösterilmeyecekleri, aday gösterilmeleri durumunda başarılı olup olmayacakları da soru işareti olarak kamuoyu gündeminin önünde duruyor.
 

Bakmadan Geçme