Yıldırım'dan 15 Temmuz mesajı

Ensar Vakfı Bartın İl Başkanı İşinsanı Murat Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı..

Ensar Vakfı Bartın İl Başkanı İşinsanı Murat Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yıldırım, mesajında milli iradeyi hedef alan 15 Temmuz hain darbe girişiminin, ihanete asla geçit vermeyen Türk milletinin cesareti ve kararlılığıyla başarısız olmasının 7. yılında şehitleri rahmetle, kahraman gazileri ise minnet ve şükranla andığını belirtti.

Türk milletinin 15 Temmuz'da vatan sevdası ve bayrak aşkıyla hareket ettiğini vurgulayan Yıldırım, "15 Temmuz akşamı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği, milletimizi illerimizin meydanlarına, havalimanlarına davet eden çağrısıyla caddeleri, sokakları doldurarak hainlerin tüm hesaplarını bozan milletimiz, yediden yetmişe, genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle ihanetin önünde set olmuştur. Vatan sevdasıyla, bayrak aşkıyla bir olan yürekler, canları pahasına istiklalimizi, istikbalimizi, Cumhuriyetimizi, demokrasimizi savunmuş, 15 Temmuz darbecilerin en büyük mağlubiyeti, Ömer Halisdemirlerin, söz konusu vatan olunca hiç düşünmeden canından vazgeçen, vatan uğruna destan yazan aziz milletimizin ise zaferi olmuştur." ifadesini kullandı.

Milletimiz gereken cevabı verdi

Türkiye'nin kendisine sınır çizmek isteyen tüm odaklara, kriz, kaos ve çatışmalarla önünü kesmek isteyenlere, terörden medet umanlara tarihin her döneminde devleti ve milletiyle gereken cevabı verdiğini vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti: "Bugün de tüm terör örgütleriyle, uzantılarıyla, illegal yapılarla ve bu örgütlerin destekçileriyle mücadelemiz kararlı şekilde sürmektedir. Yakın tarihimizin bu alçak darbe girişiminde vatanı ve demokrasiyi savunurken toprağa düşen aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor, darbecilerin tanklarına, toplarına, uçaklarına, mermilerine karşı koyan aziz milletimize ve kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Demokrasinin, vatanın, milletin kahramanları olan gazilerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerini ebediyen koruyacaktır."

Bakmadan Geçme