'Yazımda Kardeşlik Var' kampı sona erdi

Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin, Ulus İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen 'Yazımda Kardeşlik Var' kampının kapanış programına katıldı.

Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin, Ulus İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" kampının kapanış programına katıldı.

Ulus Ulukaya Piknik Alanı'nda gerçekleştirilen kapanış programında Müftü Keskin, kampa katılım sağlayan öğrencilere teşekkür ederek önemli mesajlar verdi.

Müftü Keskin, öğrencilere boykot meselesine değinerek, "Hadi bakalım, kimler boykot edilmesi gereken markaları biliyor?" diye sordu. Öğrenciler tek tek bildiklerini söyleyerek bilgilerini tazeledi. Keskin, bu anı değerlendirerek, "Bakın, Filistin'de şehit edilen kardeşlerimiz var. İsrail'in sattığı her ürünü alarak Filistinli kardeşlerimize bomba olarak geri dönüyor. Bebek katillerinin ürünlerini almak, daha fazla katliama sebep olur. Bu ürünlerin boykot edilmesi gerektiğini bilmeli ve daha fazla bilinçli hale gelerek ailemizi, akrabalarımızı ve arkadaşlarımızı bu ürünleri asla almama konusunda uyarmalıyız çünkü bu ürünleri almak demek katliama ortak olmak demektir." dedi.

Etkinlik kapsamında çocuklar hem eğlendi hem de önemli konular hakkında bilinçlendi. Müftü Keskin'in sözleri, öğrencilere duyarlılık kazandırmanın yanı sıra, toplumsal sorumluluk bilincini de pekiştirdi.

Etkinlikte ayrıca çeşitli oyunlar oynandı ve Geleneksel Türk Okçuluğu tanıtımı yapıldı. Bartın İl Müftülüğü, Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Şeker Hoca ile Kalplere Yolculuk" pamuk şeker sürprizi etkinliği ile minik kalplere dokunmaya devam etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme