Yalçınkaya, burs alacak öğrencilerle bir arada

Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, Bartın Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine sağlanacak olan 1000 TL'lik eğitim desteğini almaya hak kazanan üniversite öğrencileri ve aileleriyle birlikte bir araya geldi.  

Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya geçtiğimiz aylarda gerçekleşen ve Belediye Meclis Toplantısında Bartınlı 250 üniversite öğrencisine 1000 TL'lik burs bağlanacağının sözünü vermişti.

Bartın Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde öğrencilerin başvuruları incelenerek, burs verilecek öğrenciler tespit edildi.
1000 TL'lik bursların hesaplara yatırılma tarihi 15 Ekim olarak açıklanırken, Başkan Yalçınkaya burs almaya hak kazanan öğrenciler ve aileleriyle Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde bir araya geldi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya, bursun 8 ay boyunca verileceğini ifade ederek, “Söz verdiğimiz gibi bir projemizi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrenci kardeşlerimize bir nebzede olsa destek olabildiğimiz için ve onların ihtiyaçlarına katkı sağlayacak 8 ay boyunca sürecek olan 1.000 TL desteğimizi öğrenci kardeşlerimizle buluşturabildiğimiz için mutluluk duyuyorum. Tüm öğrencilere eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyorum.” Dedi.

Program sonundan üniversite öğrencileriyle sohbet eden Başkan Yalçınkaya, öğrencilere kendi numarasını da verirken, herhangi bir sıkıntı yaşadıklarında kendisini aramalarını söyledi.

Bakmadan Geçme