Vali Arslan köy sakinleri ile bir araya geldi

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Merkeze bağlı Akpınar, Yeşilkaya ile Amasra İlçesine bağlı Saraydüzü Köylerini ziyaret ederek, köy sakinleri ile bir araya geldi. 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan köy ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Arslan bu kapsamda merkeze bağlı Akpınar ve Yeşilkaya köyleri ile Amasra ilçesine bağlı Saraydüzü köyünü ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında Vali Arslan'a, Vali Yardımcısı ve Amasra Kaymakam V. Hasan Hüseyin Uzan, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Uğur Karakaya, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Mehmet Baykal, İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder, İdare ve Denetim Müdür V. Kasım Özgül, Orman İşletme Müdürü Temel Nadir, DSİ 233. Şube Müdürü Bünyamin Karahan, BEDAŞ İşletme Müdürü Emrah Yaşar, Telekom Müdürü Serkan Kurt, İl Genel Meclisi Üyeleri Ali Eyüpustaoğlu ve Hüseyin Boran, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Beşkaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Emin Sontur ile ilgili kurum yetkilileri eşlik etti.

Köy halkıyla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinleyerek muhtarlardan köylerin genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Arslan, ilgili kurum müdürlerine iletilen taleplerin değerlendirilmesi ve takip edilmesi talimatını verdi.

Ziyaret sırasında vatandaşların göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Arslan, kendilerine teşekkür etti.

Bakmadan Geçme