TUTUKLANDILAR!!!

Ulus'ta 8 kişi Bartın'da 4 kişi tutuklandı...

TAKİP ET

Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 17 kişi göz altına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli adliyeye sevk edilen şahıslardan 12'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. 5 şüpheli şahıs hakkında ise adli tedbir kararı uygulandı.

Bartın, İstanbul ve Bartın'ın Ulus ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında; Silahlı Suç Örgütü Kurmak, Suç Örgütüne Üye Olmak, Kurulan Örgüt Adına Suç İşlemek, Örgüt Faaliyeti Kapsamında Uyuşturucu Madde Ticaretinde bulunmak suçlarından gözaltına alınan 12 kişi hakkında dava Ulus Adliyesinde görüldü.

Dava sonucunda şüpheli şahıslardan 8'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4 şüpheli şahıs hakkında ise Adli Kontrol Tedbiri uygulandı.

Uyuşturucu Madde Ticaretinde bulunmak, Uyuşturucu Madde ve Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından Bartın ve İstanbul ilinde yapılan operasyonlar kapsamında yakalanarak gözaltına alınan 5 şüpheli şahıs ise emniyetteki işlemlerinin ardından Bartın Adliyesine çıkarıldı.

Görülen davada şüpheli şahıslardan 4'ü tutuklandı. 1 şüpheli şahıs hakkında ise Adli Kontrol Tedbiri uygulandı.

Bakmadan Geçme