TSO ve Kurum Müdürlerinden Kurucaşile'ye ziyaret 

TSO heyeti ve beraberindeki kurum müdürlerinden ziyaret programı..

TAKİP ET

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ve Kurum Müdürleri Kurucaşile Su Ürünleri Kooperatifi ve Tekkeönü Ahşap Yat Tekne Kooperatifini ziyaret etti.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık beraberindeki SGK İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel, İŞKUR İl Müdürü Ali Solak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özlem Koçak, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, Bartın OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, KOSGEB İl Müdürü Gökhan Akdağoğlu, Tarım ve Orman İl Müdürü Yasin Önder, BAKKA İl Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik ve Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara Kurucaşile Su Ürünleri Kooperatifini ve Tekkeönü Ahşap Yat Tekne Kooperatifini ziyaret etti.

Ziyarette heyeti Kooperatif Başkanı Cemalettin Uğur karşıladı. Kurucaşile Su Ürünleri Kooperatifinin yenilenebilir enerjiye dayalı soğuk hava deposu alanı için yer tespiti yapılması ve Kurucaşile merkezinde bulunan ahşap yat imal eden firmaların kooperatifleşme ve ilgili alanlarda çalışma yapılması konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra Kurucaşile Su Ürünleri Kooperatifi de ziyaret edilere Kooperatifin faaliyetleri hakkında bilgiler alındı.
Öte yandan Tekkeönü Ahşap Yat Tekne Kooperatifine de ziyarette bulunarak, yerel ahşap yat imalatçılarının işbirliği ve kooperatif yapısı hakkında bilgi aldı.

Yenilenebilir enerjiye dayalı soğuk hava deposu için yer tespit çalışması yapan heyet, ziyaretler sırasında kooperatiflerin sorunlarını dinleyerek notlar aldı.

Ziyaretlerin sonunda kooperatiflere çalışmalarında başarılar dileyen Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, kurumlar arasında işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, yerel ekonominin ve istihdamın geliştirilmesi için önemli adımlar atıldığını ifade etti.

Bakmadan Geçme