Seçim stratejisi konuşuldu

Yerel seçimlerde Bartın Belediyesi için ortak aday çıkaracak olan AK Parti ve MHP'nin İl Başkanları strateji toplantısı yaptı

AK Parti ve MHP Bartın Belediye Başkanlığı için yerel seçimlere ittifak çatısı altında tek adayla girecek.

Karar 28 Aralık 2023 günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen teşkilat temayül yoklamasında partililere tebliğ edildi.

Bu kararı kamuoyuna duyuran AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, “Şehirlerimiz, ilçelerimiz ve beldelerimizin geleceğini şekillendirecek 31 Mart 2024 yerel seçimlerine Bartın Merkezde Cumhur İttifakı çatısı altında tek aday göstereceğiz. AK Parti olarak Bartın'ımızda Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) adayını destekleyecek ve ittifak çatısı altında mutlak zafere ulaşacağız. Bartın'ımızı Türkiye Yüzyılının parlayan şehirlerinden birine dönüştürmek, hak ettiği gelişim ve kalkınmayı sağlamak için tüm halkımızın 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayına tam destek sunacağından hiç kuşkumuz yok.” Açıklamasında bulunmuştu.

Bu açıklamanın ardından gözler MHP'nin Belediye Başkan Adayını resmi olarak açıklayacağı tarihe çevrildi.

Öte yandan ittifak çatısı altında tek adayla seçime girecek olan AK Parti ile MHP'nin İl Başkanları seçim stratejisini görüştükleri özel toplantıda bir araya geldiler.

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve MHP Bartın İl Başkanı Ercümet Özçelik'in AK Parti İl Başkanlığı binasında bir araya geldikleri toplantıda yerel seçim stratejileri üzerine karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunulduğu öğrenildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme