Sağlık Müdürlüğünden 25 Kasım stant etkinliği

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Stant Ekinliği' yapıldı. 

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan'ın katılımı ile Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Etkinliği düzenlendi.

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Birimi personelleri tarafından kadın sağlığının güçlendirilmesi ve iyileştirilmesi amacıyla kadına yönelik şiddetle mücadele, kanser taramaları, bebek beslenme programı, anne ve çocuk sağlığı, cinsel yolla bulaşan hastalıklar (HIV/AIDS), aile planlaması, evlilik öncesi danışmanlık, tarama programları (SMA, Hemoglobinopati), güvenli annelik vb. konularda bilgilendirmelerde bulunulmuş ve broşür dağıtımı gerçekleştirdi.

Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Müdürlüğe teslim edilen “Bu İlde ŞÖNİM Var” ve “Şiddet Gördüğümde ya da Tanık Olduğumda Alo 183, KADES VE 112 İhbar Hatları” konulu afişler yemekhanede yer alan masalara ve girişe asıldı.

Bakmadan Geçme