Özbaşı Köyü Derneği 23 öğrenciye burs sağlayacak

Özbaşı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BARÖZDER) 23 öğrenciye burs sağlayacak

6 yıl önce kurulan Özbaşı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BARÖZDER) kuruluşundan itibaren düzenli olarak öğrencilere burs veriyor.

Dernek Yönetimi 2024-2025 Eğitim Öğretim dönemi içinde 23 öğrenciye burs verme kararı aldı.

Belirlenen öğrencilerin hesaplarına ilk burslar ise Ekim ayı içerinde yatırılacak. Verilecek burslarla ilgili açıklamada bulunan Özbaşı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Aydoğan; “2024-2025 eğitim öğretim yılı üniversite öğrencilerimiz için verilecek olan burs çalışmamıza istinaden yapılan başvurular kurduğumuz Komisyon tarafından değerlendirilerek sonuçlandırıldı. Bu yılki eğitim öğretim döneminde toplamda 23 öğrenci kardeşimize burs bağlanmış olup burs alacak öğrencilere bilgilendirme mesajı gönderildi. Burs sayımızın artması ve daha çok öğrenciye ulaşılabilmesi için destek vermek isteyenler Dernek yönetimimize ulaşabilirler. Burs verilmesinde yurt dışından, yurt içinden ve Dernek yönetim kurulu üyelerimizden desteği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Keselerine Bereket. Diğer öğrenci kardeşlerimize de eğitim hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Dernek Yönetim kurulu üyelerine burs hizmeti noktasında gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı ayrıca teşekkür eden Muharrem Aydoğann sosyal sorumluluk projeleri için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme