Öğrencilerle bir arada

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Bartın İstiklal İlkokulu, Bartın Lisesi ve Bartın Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret etti. 

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya ziyaretleri kapsamında Bartın İstiklal İlkokulu, Bartın Lisesi ve Bartın Cumhuriyet Ortaokuluna öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaretlerde okulların ihtiyaçlarına, taleplerine ve sorunlarına kulak veren Başkan Yalçınkaya, okul yönetimi ve öğretmenlerle fikir alışverişinde bulundu.

Bartın Belediyesi olarak eğitimcinin ve geleceğe yön verecek öğrencilerin ihtiyaç duydukları her alanda gereken desteği vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Yalçınkaya; “2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla hem Bartın'ımıza hizmet hem de okullarımızın ihtiyaçlarını giderme noktasında okul idareci ve öğretmenlerimizle devamlı istişare ediyoruz. Bu anlamda belediye olarak eğitimle ilgili payımıza düşen ne varsa yerine getirmekte kararlıyız. Ülkemize yön verecek, her yönü ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim hayatlarının her kademesinde yanlarında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Yalçınkaya'nın gerçekleştirdiği okul ziyaretleri idareci ve öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılanırken, okul yönetimi kendisine eğitime ve eğitimciye gösterdiği değer, ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme