ÖĞRENCİLER ÖLÜMDEN DÖNDÜ!!!

Buzlu yolda kayan öğrenci minibüsü şarampole metreler kala durdu...

TAKİP ET

Bartın'da dün gece etkili olan soğuk hava yollarda buzlanmalara neden oldu.

ÖĞRENCİLER BÜYÜK FACİA ATLATTI!

Sabah saatlerinde Kutlubey Tabaklar Köyü Kocabeyoğlu Mahallesinde yaşanan olayda öğrenciler büyük bir facianın eşiğinden döndüler.

Esenyurt Şehit Ahmet Poyraz İlkokuluna öğrenci taşıyan servis Kutlubey Tabaklar Köyü Kocabeyoğlu Mahallesinde yolun buzlanmasından dolayı geri kaymaya başladı.

Yaklaşık 10 metre boyunca geri kayan minibüsteki öğrenciler büyük korku ve panik yaşadılar.

Minibüs şoförünün soğukkanlılığı sayesinde minibüs rampanın devamındaki uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.

Birkaç metre daha kaymaya devam etmesi halinde içinde çok sayıda öğrencinin olduğu minibüs metrelerce yüksekten uçuruma aktarılacaktı.

Yolun kaygan mevkiinde sürekli benzer kazaların oluştuğuna dikkat çeken bölge sakinleri, 'Bugün minibüs şoförünün soğukkanlılığı evlatlarımızı büyük bir kazadan korudu. Bugün çok şükür kaza ucuz atlatıldı ama yarın ne olacağı bilinmez. Bu yol sadece karlı zamanlarda değil her zaman aynı şekilde. Hafif bir yağmurda dahi kayganlaşıyor ve tehlikeli hale geliyor. Yetkililerin bu yola bir çözüm bulmasını istiyoruz. Bugün evlatlarımızın içinde olduğu minibüs 5-6 metre daha kaysaydı gerçekten büyük bir facia yaşanacaktı. Buradan Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm yetkililere sesleniyoruz. Kutlubey Tabaklar Köyünde yaşayan vatandaşlar olarak bu konuda dilekçemizde vardı. Lütfen bir facia yaşanmadan sesimizi duysunlar. ' şeklinde görüşlerini belirttiler.

Bakmadan Geçme