MUHTARLAR 7/24 GÖREVDE

Muhtarlar sorumluluklarının farkında...

TAKİP ET

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbir ve önlemler genişleyerek devam ediyor.

65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmalarının kısıtlanmasının sonrasında kırsal kesimlerde muhtarlara vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında sorumluluklar yüklendi.

Bartın'ın dört bir yanında görev yapan muhtarlar bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek ve özellikle sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Kurucaşile Meydan Köyü Muhtarı Sefer Demir kendi imkanları ile köylülere maske dağıtırken aynı zamanda ihtiyaç sahibi yaşlılara da ekmek ve kumanya dağıtımını sürdürüyor.

Kurucaşile Yeniköy Muhtarı Ferat Karabak'ta köy imamı ile birlikte 65 yaş üstü vatandaşların yaşadıkları haneleri tek tek dolaşarak vatandaşların ihtiyaçlarını tedarik ediyor.

Dünyamızın ve ülkemizin içinde bulunduğu zor günlerde görevlerini layıkıyla yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olan, Valilik kararlarının eksiksiz uygulanması, uyarılara riayet edilmesi için emek harcayan tüm muhtarlarımıza ABA Medya ailesi adına teşekkür ediyoruz.

Bakmadan Geçme