Müftülükten 'Gençlerle Hasbihal' programı

Bartın İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Manevi Rehberlik birimi tarafından düzenlenen 'Gençlerle Hasbihal' programının bu haftaki konusu, 'Dünden Bugüne Diyanet İşleri Başkanlığımız Hizmetleri' oldu. 

Bartın İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Manevi Rehberlik birimi tarafından düzenlenen “Gençlerle Hasbihal” programının bu haftaki konusu, “Dünden Bugüne Diyanet İşleri Başkanlığımız Hizmetleri” oldu.

Yatsı namazı sonrası gerçekleştirilen bu buluşmada, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın geçmişten bugüne taşıdığı misyon ve hizmetleri detaylı şekilde ele alındı.

Programın konuşmacısı Bartın İl Müftü Yardımcısı Hulusi Güner, Başkanlığın kuruluş amacı, dünü ve bugünü, merkez ve taşra teşkilatlarının yapısı ile görevleri üzerine geniş bir bilgilendirme yaptı. Ayrıca Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) yurtiçi ve yurtdışındaki faaliyetlerine değinerek, Başkanlığın hem ulusal hem de uluslararası alandaki hizmetlerinin önemini vurguladı.

Son dönemde Diyanet İşleri Başkanlığı hakkında ortaya atılan asılsız iddialara da değinen Güner, bu iddiaların sebepleri üzerine açıklamalarda bulundu. Programın sonunda gençlerden gelen sorulara cevap verildi, böylece program karşılıklı etkileşimle son buldu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme