MHP İl Teşkilatından aday tanıtım toplantısı

MHP İl Teşkilatı ve Cumhur İttifakı Bartın Belediye Başkan adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın basını ile aday tanıtım toplantısında bir araya geldi.

TAKİP ET

Mevcut Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, MHP İl Teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında Bartın basını ile buluştu. Toplantı MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ve beraberinde İl Teşkilatı mensupları ile basın mensuplarının geniş katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Ercüment Özçelik Bartın Merkez, İlçe ve Beldelerde adaylarının netleştiğini ifade ederek, “Bugün burada Milliyetçi Hareket Partisinin 31 Mart Mahalli İdare Seçimlerindeki netleşmiş olan adayımız Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Beyi sizler vesilesiyle Bartın halkına tanıtmak ve netleştirmek üzere toplandık. 31 Mart Mahalli İdare Seçimleri için siyasi partiler adaylıklarını netleştirerek hazırlıklarını yapıyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi de hazırlıklarını yaparak her geçen gün ilerleme kaydeden bir parti. Hasankadı ve Kumluca'da mevcut Belediye Başkanlarımız ile Kocağız'da geçmiş dönem 11 oyla seçimi kaybetmiş olan Savaş Buyurman Bey ile Abdipaşa'da 34 oyla seçimi kaybetmiş olan İsa Tuncer kardeşimiz ile adaylıklarımızı açıkladık. Kardeşlerimiz çalışmalarına başladılar. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik anlayışından memnun olan bölge halkının tekrar yeniden belediyelerimize kazandırarak tanıştırmak için elimizden gelen gayreti mahcup olmadan göstereceğimizi ifade etmek istiyorum.” Dedi.

Özçelik; “Bartın kaybetmeyecek, Bartın kazanacak”

Başkan Özçelik konuşmasının devamında Bartın halkının geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu seçimde de mahcup olmayacağının altını çizerek şunları söyledi; “Türkiye'de 24 tane belediyede Cumhur İttifakı ruhu söz konusu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin oluşturduğu bu birliktelik, bu seçimde de devam ediyor. MHP olarak 24 belediyenin Türkiye'de ki il belediyelerini destekleme kararı aldı Genel Başkanım. Cumhur İttifakında kalması için elimizden gelen gayreti tüm teşkilatlarımızla göstereceğimiz ifade ettik. Bartın'da da bir değişiklik oldu. Türkiye'de ki 5 ilden biride burada bir hakkını kullandı. Dedi ki, ‘Bartın bizde kalmalı'. Recep Tayyip Erdoğan tekdir buyurdular, uygun gördüler ve Bartın MHP ile 3 dönem tanıştığı üretken belediyecilik anlayışıyla Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bey ile 31 Mart'ta yine devam edecek. AKP Cumhur İttifakı ruhuyla böyle bir çalışma şekliyle aday çıkarmadılar. Onların bütün destekleri Milliyetçi Hareket Partisinden yana olacak. İnşallah Bartın halkı geçmiş dönemlerde mahcup olmadı, bundan sonrada mahcup olmayacak. Halkta karşılığı olan, çok çalışkan Belediye Başkan adayımız var. Bartın kaybetmeyecek, Bartın kazanacak.”

Fırıncıoğlu; “Başarmaktan başka hiçbir şansım yok”

Mevcut Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu da konuşmasında eşinin rahatsızlığından dolayı geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürlerini ileterek; Bundan sonra yapacağım şey Bartın için çalışmak, başarmak, başarmak, başarmak. Başka hiçbir şansım yok. Bana sormak istediğiniz bir şey varsa kişilerin siyasi görüşü her ne olursa olsun hangi partinin mensubu olurlarsa olsunlar bir oya ihtiyacım var.”

Özel Haber

Bakmadan Geçme