Meslek Komiteleri toplantıları gerçekleştirildi

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Toplantıları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık başkanlığında gerçekleşti.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Toplantıları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık başkanlığında gerçekleşti.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasından gerçekleşen toplantıya, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları S. Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Yönetim Kurulu Üyeleri Necati Sandıkçı, Sertaç Şimşek ve Yücel Oğullar, Meslek Komite Başkanları ve Üyeleri ile Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara katıldı.

Oda bünyesinde çalışmalarını yürüten meslek komitelerinin sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin görüşülerek gündem oluşturulduğu toplantıda meslek komite üyeleri söz alarak, sektörleriyle ilgili beklentilerini ve sıkıntılarını dile getirdi.

Üyelerden gelen talep ve sıkıntıları yakından takip ettiklerini belirten Başkan Halil Balık “Bugün, meslek komitelerimizin çalışmalarını ve sektörlerinizde karşılaştığınız sorunları ele almak için bir araya geldik. Üyelerimizin sorunlarına duyarlılık göstermek ve çözüm üretmek bizim asli görevimizdir. Her birinizin görüşleri ve katkıları, Ticaret ve Sanayi Odası olarak odamızı daha güçlü kılmak ve yerel ekonomiyi desteklemek adına çok değerlidir. Bu sebeple İlimizin kalkınması için atacağımız her adım, hepimizin ortak çabasıyla şekillenecektir. Bilhassa Meslek komitelerimizin dile getirdiği sorunlar ve beklentiler, odamızın öncelikli gündemini oluşturmaktadır. Üyelerimizin dile getirdiği her sorunu çözüme kavuşturmak için kararlıyız ve karşılaştığımız sorunları yetkililerle etkin iletişim kurarak çözüme ulaştırmak da önceliklerimiz arasındadır. Yerel ekonomimizi güçlendirmek, işletmelerimizin rekabet gücünü artırmak ve büyümelerine katkı sağlamak için iş birliği ve projeler geliştirmeye her zaman açığız. Bu süreçte, sizlerin fikir ve görüşleri, çalışmalarımızın yönünü belirleyen en önemli rehberimizdir. Üyelerimizin güveni ve desteğiyle, odamızı ve yerel ekonomimizi daha da ileri taşıyacağımıza olan inancım tamdır. Bartın TSO olarak çalışmalarımıza gayretle devam edeceğiz.” Dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme