Maça damga vuran olaylar

Bartınspor - Eflanispor maçında konuk takım yönetici ve taraftarları kendilerini ev sahibi sanınca Bartınspor taraftarının tepkisi büyüdü

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor, Eflanispor'u 2-1 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.

Maçın 2. Yarısında maraton tribününde yaşananlar maça damga vurdu.

Protokol tribünün üst bölümünde yer alan tribünde ve çoğu kombine sahibi Bartınspor taraftarlarıyla Eflanispor yöneticileri ve taraftarları arasındaki gerginlikler konuk takımın beraberlik golüyle başladı.

Maç 1-0 Bartınspor'un üstünlüğü ile sürerken Eflanispor'un beraberlik golünde kendilerini ev sahibi sanan ve gol sevincini abartan konuk takım yöneticileri ile taraftarlarına Bartınspor taraftarlarından tepki gecikmedi.

Gerginlik konuk takım yöneticileri ve taraftarlarının yaklaşımıyla daha da büyürken araya Milletvekili Aldatmaz, Belediye Başkanı Yalçınkaya, Bartınspor Kulüp Başkanı Yurtaçan ve yöneticiler girdi.

Emniyet ekiplerinin de tarafları sakinleştirmesi çabası bir süre sonuç vermedi.

Yaklaşık 10 dakika boyunca süren gerginlik olaylar büyümeden sona erdi.

Gerginliğin büyümesine neden olan kişilerin yönetici kartına sahip olması, ayrıca bazı kişilerin de Bartınspor taraftarı arasında Eflanispor formaları ve atkılarıyla maçı takip etmesi de dikkat çekti.

Karşılaşma 2-1 Bartınspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Bartınspor taraftarları benzer olayların yaşanmaması için misafir takımı destekleyen taraftarların kapalı tribüne değil, deplasman taraftarı için ayrılan bölüme alınmasını istedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme