Kozcağız'da Ömer Yiğit dönemi

AK Parti Kozcağız Belde Kongresinde göreve Ömer Yiğit seçildi.

AK Parti, Kozcağız 8. Olağan Belde Kongresini gerçekleştirdi.

Kozcağız Terminal Konferans Salonundaki kongreye AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Turhan Kalaycı ve partililer katıldı.

Kongrede yapılan seçimler sonucu Ömer Yiğit yeni Belde Başkanı oldu.

Milletvekili Aldatmaz kongre sonrası yaptığı değerlendirmede, “Kozcağız 8. Olağan Belde Kongremizi, teşkilatımızın güçlü birlikteliği ve büyük heyecanı ile gerçekleştirdik. Teşkilatımızdaki her bir kardeşimiz, milletimizin beklentilerini karşılamak ve ülkemizi daha da ileriye taşımak için büyük bir özveriyle sorumluluklarını yerine getiriyor.Bu vesile ile kongremizin #Kozcağız'ımıza ve tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni seçilen Belde Başkanımız Ömer Yiğit ve Yönetimini tebrik ediyorum. AK Parti olarak, Türkiye'nin parlak geleceği için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam, durmak yok hizmete devam” dedi.

AK Parti'de Kozcağız'ın ardından haftaya da Ulus ve Amasra İlçe Kongreleri yapılacak. Kasım ayında yapılacak olan Merkez İlçe Kongresinin ardından da il kongresi yapılacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme