Kozcağız'da doğalgaz hattının kapsamı genişletildi

Başkan Karaman duyurdu..

TAKİP ET

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman belde de devam eden doğalgaz inşaat hattının 7 kilometreden 10 kilometreye çıkarıldığını açıkladı.

Kozcağız Beldesinde doğalgaz inşaat hattı çalışmaları devam ederken Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman müjde niteliğinde açıklamalarda bulundu.

Belde de devam eden doğalgaz hattı uzunluğunun 7 kilometreden 10 kilometreye çıkarıldığını ifade eden Başkan Karaman açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Akmercan Genel Müdürü Yunus Kesgin'i makamında ziyaret ederek doğalgaz hattı inşaatının uzunluğunu arttırmak için görüştük. Bu yıl beldemiz için planlanan 7 Kilometre inşaat hattını 10 Kilometreye çıkardık. Hayırlı uğurlu olsun. Dağıtım güzergahları Akmercan şirketinin bünyesinde devam etmektedir. Bu vesileyle; desteklerinden dolayı Adalet Bakanımız Sn. Yılmaz Tunç'a, Milletvekilimiz Sn. Yusuf Ziya Aldatmaz'a ve Akmercan yetkililerine şükranlarımı sunuyorum. Hızlı bir şekilde doğalgaz konforunu hemşerilerimizle buluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar 1
mehmet 18 Ağustos 2023 11:34

kartal sokak'ta herkes kombisini aldı bekliyor. kış gelmeden doğalgaz hattı gelse iyi olur,

Bakmadan Geçme