Kongre yarın!

Bartınspor'da yarın yapılacak kongre öncesi aday çıkmaması yüzünden başkan kim olacak sorusu hala netlik kazanamadı.

Bartınspor'da yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 14 Haziran'da yapılamayan olağan üstü kongre yarın gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Murat Yıldırım aday olmadığı kongrede henüz kesin olarak adaylığını açıklayan isim bulunmuyor.

Geçtiğimiz sezon Kenan Dursun'un belediye meclis üyeliği adaylığı için istifa etmesinin ardından kulübün başına geçen Murat Yıldırım, arada geçen sürece şampiyonluk iddiasından uzaklaşıldığı için genç futbolcuları takıma kazandırmaya yoğunlaşmış, 6-7 Bartınlı genç yeteneği takıma kazandırmıştı.
Sezonun bitmesinin ardından yeni sezon hazırlıkları için görüşmelere başlayan Yıldırım, sponsorluk görüşmelerinden sonuç alamaması üzerine kongre kararı almış ve aday olmayacağını açıklamıştı.

Yaşanan ekonomik daralmanın takıma olan desteği azaltması, transfer giderlerinin de had safhaya çıktığı temsilcimizde eski başkanlar Mehmet Bulut ve Serkan Yurtaçan şartlı adaylık duyurusu gerçekleştirdi.

Bartınspor'un başarısı için maddi destek ve birlik beraberlik çağrısı yapan iki ismin yarın düzenlenecek kongrede aday olup olmayacakları merakla bekleniyor.

Bakmadan Geçme