Kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı yapıldı

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Başkanlığında gerçekleştirildi.

Eylül ayı Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Bartın Valiliği 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlık etti. Toplantıya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Kurulu üyeleri de katıldı.

Şiddete sıfır tolerans ilkesinden hareketle düzenlenen toplantıda, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarınca yürütülen çalışmalar hakkında yapılan bilgilendirme sunumlarının ardından “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında Bartın'da yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.

Şiddetin önlenmesine yönelik yapılacak eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerinin önemine vurgu yapan Vali Arslan, kadına yönelik her türlü şiddeti önlemek için toplumumuzun bütün kesimlerinin iş birliği ve koordinasyon içinde hareket etmeleri gerektiğini ifade etti.

Bakmadan Geçme