İşte isim isim liste

Bartın Çalışma Ve İş Kurumu (İŞKUR) ile Bartın Gencik ve Spor İl Müdürlüğü arasında yapılan işgücü uyum programı kapsamında alınacak 60 kişi için kura çekimi gerçekleştirildi.

Bartın Çalışma Ve İş Kurumu ile Bartın Gencik ve Spor İl Müdürlüğü arasında yapılan işgücü uyum programı kapsamında alınacak 60 kişi için kura çekimi gerçekleştirildi.

Mehmet Rıfat Efendi Öğrenci yurdunda noter huzurunda çekilen kurada Bartın merkez ve Kurucaşile ilçesinde geçici olarak görevlendirilecek olan 60 kişilik isim listesi belirlendi.

Kurada 52 Bartın merkez, 8'de Kurucaşile için isim belirlendi.

Program detayları

Yarı zamanlı olarak en fazla 10 ay süre ile uygulanacak program; ilk dört hafta yoğunlaştırılmış eğitimler nedeniyle haftalık 37,5 saat (5 gün), diğer haftalarda ise haftalık 22,5 saat (3 gün). Ayrıca programa başladıktan sonra program katılımcılarının başka yerde çalışmasının önünde bir engel bulunmuyor.
Program kapsamında sağlanan haklar
Programa katılım sağlanan süre için katılımcılara aylık ortalama 8 bin TL ödeme yapılacak. Ayrıca katılımcıların kısa vadeli sigorta primleri karşılanacak. Bununla beraber bir katılımcı programlardan azami 140 fiili gün faydalanabilecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme