İl Başkanı oldu

Memleket Partisi Bartın İl Teşkilatının Olağan Kongresi tamamlandı. Partinin İl Başkanlığına yeniden Hacı Gölbucaklı seçildi. 

Memleket Partisi Bartın İl Teşkilatının Olağan Kongresi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

2023 Genel seçimlerinde Milletvekili adaylığı için İl Başkanlığından İstifa eden Hacı Gölbucaklı, tek liste olarak girdiği seçimde tüm delegelerin oylarını alarak yeniden İl Başkanı oldu.

Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen kongrede konuşan Başkan Gölbucaklı, “Ekonominin çöktüğü, Emekli, işçi ve memurun bu maaşlarla enflasyona karşı ezildiği, Eğitim sisteminin çöktüğü, Sağlık sisteminin zaten bittiği, doktorlarımızın ve eğitimcilerimizin yurtdışına kaçtığı, TBMM' de akan kanın ise hesabının elbet bir gün sandıkta sorulacağı hususunda açıklamalar yapmıştır. Tarım ve hayvancılığında sistemli olarak bitirildiği ülkemizde artık böl, parçala, yönet taktiğinin uygulandığını dile getirmiştir.” Dedi.

“İktidar ve muhalefet artık bitmiş ve tükenmiştir”

Gölbucaklı konuşmasının devamında şunları da söyledi, “Kurulduğu günden itibaren Memleket Partisine ve Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce' ye yapılan ayak oyunları ve kurulan komploların kimler tarafından ve nasıl yapıldığını tüm halkımız bilmektedir. Gelecek Seçimlerde Memleket Partisi Mutlaka iktidar olacaktır. Çünkü bu iktidar ve Muhalefet artık bitmiş ve tükenmiştir.”

Bakmadan Geçme