Grupta hangi takım kaçıncı sırada

Hiç puan alamayan takımlar, hiç gol yemeyen takım ve en çok gol atan takımlar hangileri


Bartınspor'un yer aldığı Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 5'inci gruptaki 3 hafta karşılaşmaları sonrasında Zonguldak temsilcisi Ereğli Belediyespor liderlik koltuğunun sahibi oldu

2024-2025 sezonunda ilimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 5'inci grupta temsil eden Bartınspor 3 hafta karşılaşmalarında deplasmanda Sinopspor'a 2-0 mağlup oldu.

Eflanispor (2-1) ve Suluova Sebatspor (HÜKMEN) galibiyetleriye ilk 2 haftayı 6 puanla kapatan Bartınspor, 3'üncü hafta karşılaşmalarında deplasmanda Sinopspor'la karşı karşıya geldi.

Sinop Merkez 80. Yıl Sahasında oynanan maçın 40'ıncı dakikasında Tolga Amasyalı'nın kırmızı kart görerek 10 kişi kaldığı maçın ikinci yarısında gelen gollerle Bartınspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Ereğli Belediye 3'te 3 yaptı

5'inci grupta mücadele eden Zonguldak temsilcisi Kdz. Ereğli Belediyespor ise 3'ücü hafta karşılaşmalarında kendi sahasında Sorgun Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek puanını 9'a çıkardı ve grupta liderlik koltuğuna oturdu.

3'te 3 yaparak liderlik koltuğunun sahibi olan Ereğli Belediyespor rakip fileleri 9 kez havalandırırken kalesinde ise 1 gol gördü.

Bu istatistikle Eğerli Belediyespor grubun en çok gol atan takımı oldu.

Gol yemeyen tek takım Sinopspor

BAL Ligi 5'inci grupta 3'üncü hafta maçları sonunda kalesinde gol görmeyen tek takım ise Sinopspor olurken Sinop ekibi 3 kez gol sevinci yaşadı.

Grupta en çok gol yiyen takım ise Çubukspor oldu. 3 maçta 1 galibiyet, 1 berbaberlik ve 1 mağlubiyet alan Çubukspor kalesinde gördüğü 6 gole karşılık rakip fileleri 5 kez havalandırdı.

Puanla tanışamadılar

Kırıkkale Yahşiyanspor, Çarşambaspor ve Sorgun Belediyespor oynadıkları 3 maçıda kaybederek hanelerine henüz puan ekleyemeyen takımlar arasında yer aldılar.

Ligde puan durumu, haftanın sonuçları ve gelecek haftanın maç programı şu şekilde;


Özel Haber

Bakmadan Geçme