Gözler Sinop deplasmanına çevrildi

BAL Ligi temsilcimiz Bartınspor hafta sonu Sinopspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek

Deplasmanlı Amatör Lig'de ilimizi temsil eden Bartınspor, sezonun ilk haftasında Karabük temsilcisi Eflanispor'la Bartın Atatürk Stadında karşı karşıya geldi.

Zorlu geçen maçı Beytullah Çamurlu ile Tezcan Gökmen'in kafa golleriyle 2-1 kazanan kırmızı siyahlı ekip sezona galibiyet ve 3 puanla başlayarak taraftarlarını mutlu etti.

Ligin 2. Hafta maçlarında ise temsilcimiz Bartınspor deplasmanda Suluova Sebatspor'la karşılaşacaktı ancak ligden çekilen Suluova Sebatspor maça çıkmadı.

Karşılaşma için verilecek kararda Bartınspor (3-0) hükmen galip sayılacak.

Şimdi gözler Sinop maçında

İlk 2 haftayı kayıpsız geçen Bartınspor'da şimdi ise gözler hafta sonu oynanacak Sinopspor maçına çevrildi.

Bartınspor'un hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geleceği Sinopspor oynadığı 2 maçta 4 puan topladı.

İlk hafta maçlarında kendi sahasında Kırıkkale Yahşiyanspor'u konuk eden Sinop ekibi bu maçı Ufuk Boncukçu'nun 87'nci dakikada penaltı vuruşundan elde ettiği golle 1-0 kazandı.

İkinci hafta maçlarında ise Eflanispor'a konuk olan Sinopspor bu maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Teknik adam Çağlar Ayan hazırlık fırsatı yakaladı

Sezon başında Gürkan Elçi ve ekibi ile yolların ayrılmasının ardından ligin başlamasına sayılı günler kala takımın başına geçen teknik adam Çağlar Ayan, Eflanispor maçındaki oyun müdahaleleriyle geçer not aldı.

Stresli ve zorlu geçen karşılaşmada takımın kazanmasıyla birlikte rahat bir nefes alan Bartınspor'un yeni teknik direktörü Ayan, Suluova Sebatspor'un ligden çekilmesi ve maça çıkmamasıyla beraber takımı tanımak ve lige hazırlamak noktasında önemli bir zaman fırsatı yakalamış oldu.

Futbolcularının antrenman performanslarını yakından takip eden ve takımı ligin diğer haftalarına en iyi şekilde hazırlamak için çalışan Ayan'ın Bartınspor'a sunacağı katkı konusunda taraftarlarda büyük umut taşıyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme