Goller usta isimlerden geldi

Bartınspor, Çilimli Belediyespor maçını Emin Akyıldız ve Kaan Akar'ın golleriyle kazandı

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig'de ilimizi temsil eden Bartınspor dördüncü hafta karşılaşmalarında Düzce temsilcisi Çilimli Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan kırmızı siyahlı ekipte kart cezalısı Tolga Amasyalı forma giyemedi.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sinopspor'la karşı karşıya gelen Bartınspor'da Tolga Amasyalı maç 0-0 golsüz eşitlikle devam ederken 40'ıncı dakikada kırmızı kart görmüştü.

Maçın geri kalan kısmında 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Bartınspor 72 ve 90+5'inci dakikada yediği gollerle sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Goller usta isimlerden

Bugün Bartın Atatürk Stadyumunda Çilimli Belediyespor karşılaşmasının ilk yarısında etkili bir oyun sergileyemeyen Bartınspor, rakibine de net gol fırsatları verdi.

Konuk takım maçın 45+2'nci dakikasında üst üste gol pozisyonları üretirken Bartınspor kalecisi Eren Olmuş harika kurtarışlarla kalesini gole kapattı.

Maçın 2'nci yarısında daha organize olan Bartınspor'da ikinci yarı oyuna dahil olan Enes Çavuş'la atakları da etkili kullanmaya başladı.

56'ncı dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Emin Akyıldız şık bir vuruşla fileleri havalandırıp takımını öne geçirdi.

64'üncü dakikada ise Emin Akyıldız'ın arka direğe yaptığı ortayı çok iyi takip eden Kaan Akar skoru 2-0'a taşıdı.

68'inci dakikada bir kez daha sahne alan Emin Akyıldız ceza alanı içinde kaleyi sol çaprazdan gören noktada topla buluşup şutunu çekti ve attığı goller Bartınspor 3-0 üstünlüğe ulaştı.

Oyunun son bölümünde maçtan kopmayan Çilimli Belediyespor ilk golünü 76'ncı dakikada bulurken 2'inci golünü ise 90+1'de buldu.

Maç Bartınspor'un 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

Kırmızı siyahlı ekip gelecek hafta Çubukspor deplasmanında sahaya çıkacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme