Denetim faaliyetleri devam ediyor

Bartın Ticaret İl Müdürlüğü tarafından kent merkezinde marketten restoranlara, mağazadan kafeye, pastaneden yapı marketlere kadar çok sayıda işyerinde fiyat denetimi gerçekleştirildi. 

Bartın Ticaret İl Müdürlüğünün fiyat etiketi denetimleri aralıksız sürüyor.

Müdürlük ekipleri bu kapsamda Bartın kent merkezinde bulunan iş yerlerinde denetim gerçekleştirdi.

Marketten restoranlara, mağazadan kafelere, pastaneden yapı marketlere kadar çok sayıda işyerinde gerçekleştirilen denetimlerde ürünlerin raf fiyatları ile kasa fiyatları tek tek incelendi.

Müdürlükten yapılan açıklamada denetimler sırasında vatandaşın ve esnafında görüşlerinin dinlendiği ifade edilerek; “Bakanlığımızın talimatlarıyla, Ticaret İl Müdürlüğümüzce piyasa gözetimi ve denetimi faaliyetleri kapsamında il merkezimizde bulunan market, restoran, kafe, pastane ve yapı market malzemeleri satışı yapan iş yerlerinde denetimlerimizi gerçekleştirdik. Denetimler sırasında hem vatandaşlarımızın hem de esnafımızın görüş, öneri ve şikâyetlerini dinledik. Herhangi bir idari yaptırıma maruz kalınmaması adına mevzuat hükümlerine uyulmasının önemine değindik. Duyarlı vatandaşlarımıza, esnafımıza ve denetimi gerçekleştiren personelimize teşekkür ediyoruz.” Denildi.


Bakmadan Geçme