Cumhuriyet Bayramı stadyumda kutlanacak

Bartın'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tören programı Atatürk Stadyumunda gerçekleşecek

Cumhuriyetin 101. Yıl kutlamaları Bartın'da coşku içinde gerçekleşecek.
Kutlamalar kapsamında 28 Ekim Pazartesi günü ilk olarak Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapılacak.

29 Ekim Salı günü ise saat 09:30'da Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Valilik Makamında devlet adına kutlamaları kabul edecek.

Tören programı Atatürk Stadında

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tören programı Atatürk Stadyumunda gerçekleşetirilecek.

Saat 10:30'da başlayacak programda Vali Dr. Nurtaç Arslan beraberinde Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte tören birlikleri ile halkın bayramını kutlayacak.

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile bayrağımız göndere çekilecek.
Program; Vali Dr. Nurtaç Arslan'ın tören konuşmasının ardından ilk olarak Gökkuşağı Anaokulu ögrencilerinin hazırladığı "Ben Türk Çocuğuyum" isimli müzikli oyun gösterisi akabinde ise sırasıyla "Cumhuriyet'in Yeni Yüzyılı" konulu şiir yarışmasında 1'inci olan eserin okunması, Ağdacı İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı halkoyunları gösterisi, "Cumhuriyet'in Yeni Yüzyılı" konulu kompozisyon yarışmasında 1'inci olan eserin okunması, Fatih Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı "Bartın Yöresi" halkoyunları gösterisi, Bartın Lisesi öğrencisinin günün anlam ve önemini belirten şiirini okuması, Köksal Toptan Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı "Artvin Yöresi" halkoyunları gösterisi, yarışmada dereceye giren ögrencilere ödüllerinin verilmesi, Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularının gösterileri, Bartin Üniversitesi Spor Bilimleri öğrencilerinin gösterileri ile devam edecek.

Programın finali ise tören geçişi ile yapılacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme