BÜYÜK ÖDÜLLER SİZİ BEKLİYOR

Bartın Üniversitesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ihtisas odaklı akıllı teknolojiler alanındaki tematik Ar-Ge Proje Pazarı, 25-26 Ekim 2021 tarihinde düzenlenecek.

TAKİP ET

Bartın Üniversitesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ihtisas odaklı akıllı teknolojiler alanındaki tematik Ar-Ge Proje Pazarı, 25-26 Ekim 2021 tarihinde düzenlenecek.

Lise ve Üniversite öğrencilerinin yanı sıra 'Benim de Bir Fikrim Var' diyen tüm katılımcılara açık olan etkinliğe proje başvurusu için son tarih  30 Eylül 2021 olarak belirlendi.

Proje başvuruları için web sayfasına https://projepazari.bartin.edu.tr/ bağlantısından ulaşılabilecek.

Proje ön değerlendirme sonuçları 15 Ekim 2021'de proje sergisi, yarışma ve ödül töreni ise 25-26 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ar-Ge Proje Pazarında 1'incilik ödülü 10.000 TL, 2'ncilik ödülü 5.000 TL, 3'üncülük ödülü 3.000 TL, mansiyon ödülü ise 1.000 TL olacak.

Listeler kategorisinde ise 1'incilik ödülü 1.250 TL,  2'ncilik ödülü 1.000 TL, 3'üncülük ödülü 750 TL, mansiyon ödülü ise 500 TL olacak.

IV. Ar-Ge Proje Pazarında önemli isimler yer alıyor

Türkiye'nin yetişmiş insan kaynağını arttırmanın amaçlandığı Bartın Üniversitesi IV. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğine önemli isimler de destek veriyor. Etkinliğin Onur Kurulunda Bartın Valisi Sinan Güner, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çelik, TÜBİTAK TEYDEB Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Selçuk Selek ile Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun yer alıyor.

'Ar-Ge Proje Pazarı' için başvurular 'projepazari.bartin.edu.tr' internet adresinden alınmaya devam ediyor.

Bakmadan Geçme