'Bunu üreten o kadara mal etmiyordur'

Aracıyla kaza yapan bir vatandaşın hasarlı aracı yetkili servise çekildi. Sol ön çamurluk, far, lastik ve tampon kısmından hasar alan araca 412 bin TL masraf çıkarıldı.

Aracıyla kaza yapan bir vatandaşın hasarlı aracı yetkili servise çekildi. Sol ön çamurluk, far ve tampon kısmından hasar alan araca 412 bin TL masraf çıkarıldı.

Sosyal medyadan yaşadıklarını paylaşan Mustafa Seçen siyata tepki gösterdi. Seçen, “Kaza yaptık, araç yetkili servise çekildi. Airbaglar bile açılmadı. Ve tam olarak şu kaza için 412 bin ₺ masraf çıkarıldı. Elbette kasko karşılayacak, fakat tramere işleyecek Ya arkadaş, bunu üreten arabayı o kadara mal etmiyordur. Bu soygun değil de nedir? Ayrıca belirtmeliyim ki eksperinin servise onay vermesi tam 10 gün sürdü. Bize verdikleri ikame araç zaten 15 günlüktü. Ayrıca bu hasar bedeli ile perte ayrılması gereken araç ayrılmadı. Bakalım değer kaybını almak kaç ay sürecek. Siz siz olun kasko yaptırırken büyük köklü şirketlerden vazgeçmeyin.” dedi.

Araca verilen tamir fiyatı sosyal medya kullanıcılarının da tepkisini çekti.

412 bin TL tutan masrafın maliyetini merak eden vatandaşlar, “Fara 140 bin, çamurluğa 140 bin, tampon tamirine de 140 fiyat çekiliyor zannedersek. Demek ki sağ taraftan da hasar alsa, yaptırmak için aynı model bir aracı tamir fiyatına takasa isteyecekler” dediler.

Özel Haber

Bakmadan Geçme