Biz sahada şampiyon olacağız

Kritik Polatlı Belediyespor maçı öncesi Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım'dan dikkat çeken açıklama.

BAL Ligi 5'inci grupta şampiyonluk yarışının iddialı takımı Bartınspor'un Basın Sözcüsü Murat Yıldırım'dan kritik Polatlı Belediyespor maçı öncesi dikkat çeken bir açıklama geldi.

Saha içindeki mücadelemiz devam edecek

Basın Sözcüsü Yıldırım saha dışında ne yaşanırsa yaşansın Bartınspor'un sahada mücadele ederek şampiyonluğa ulaşacağını ifade edip, “Şampiyonluk inancımız tam. Daha öncede söylediğimiz gibi ligin son maçındaki son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmayacağız. Diğer kulüpler saha dışında yahut masalarda ne yaparlarsa yapsınlar bizim saha içindeki mücadelemiz kararlılıkla devam edecek. Biz inanıyoruz, kalan 3 maçımızı alnımızın akıyla kazanarak tertemiz bir şampiyonluğa imza atacağız." dedi.

Takımımıza güveniyoruz

Yıldırım açıklamasının devamında, "Kastamonu Özel İdare Spor maçında elde ettiğimiz galibiyetle şampiyonluk iddiamızı bir kez daha ortaya koyduk. Kalan 3 maçımızı kazandığımızda şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Bunun için her maç kritik. Bugün Ankara deplasmanında karşılaşacağımız 1926 Polatlı Belediyespor maçını kazanıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Takımımıza da güveniyoruz. Kulüp Başkanımız Serkan Yurtaçan'ın bugüne dek çok büyük fedakarlıkları ve emekleri oldu. Kulüp olarak çok zorlu süreçlerden geçtik. Bugün geldiğimiz noktada şampiyonluğun en iddialı takımıyız. İnşallah sezon sonu gülen taraf biz olacağız. Son ana, son dakikaya kadar mücadelemize devam edeceğiz ve Bartınspor'un şampiyonluk sevincini hep birlikte yaşayacağız.” Dedi.

Bakmadan Geçme