Berberlerde bayram mesaisi yaşandı

Bartın'da berberler sabaha kadar hizmet sundu

Bartın'da kurban bayramı nedeniyle tarihi kalabalıklar yaşanırken en yoğun işletmeler arasında berberler yer aldı.

Berberlerde günler öncesinden başlayan yoğunluk arife günü zirveye ulaştı.
Randevusu olmayan çok sayıda vatandaş bayram traşlarını olabilmek için saatlerce sıra beklemek zorunda kaldı.

Berberler ise vatandaşlara hizmet verebilmek için arife günü sabahında başlayan mesailerini bayramın ilk gününde sabaha yakın saatlere kadar sürdürdü.

Bartın'da çok uzun yıllardır berber esnaflığı yapan Erdem Bensiz, “Her bayram olduğu gibi bu bayramda da yoğun bir mesaiyi geride bıraktık. İnsanlarımızın çoğu işlerinden dolayı bayram traşlarını son güne bırakmak zorunda kalıyor. Tabi gurbetten gelen müşterilerimiz de var. Onlarda traşlarını olabilmek için gelir gelmez sıraya giriyorlar. Bizde gelen tüm müşterilerimizin bayram traşlarını yapabilmek için arife sabahı başlayan mesaimizi bayramın 1'inci gününün neredeyse sabah saatlerine kadar sürdürdük. 20 saatten fazla çalışarak tüm müşterilerimize cevap vermeye çalıştık. Elbette biz berberler için yorucu bir süreç oldu ama müşterilerimizin memnuniyeti her şeyden önemli. Bizler tüm vatandaşlarımıza iyi bayramlar diliyoruz.” Dedi.

Gece saatlerinde traş olabildiğini söyleyen Alp Arslan Tonguç ise, “İşimiz dolayısıyla traş olma durumunu ne yazık ki son güne bıraktık. Bayram öncesi saç ve sakal traşı olmak artık adet olmuş durumda. Olması da gereken bir durum. Tabi traş işimizi son güne ve son saatlere bırakınca uzunca bir süre sıra bekledik ama gece geç saatte de olsa traşımızı olduk.” Şeklinde konuştu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme