Başkan Karaman Bartın basınıyla buluştu

Kozcağız Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Mustafa Karaman basın mensupları ile bir araya geldiği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Karaman, Kozcağız'ın ilçe olmasını en çok kendisinin arzu ettiğini söyledi.

Kozcağız Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Mustafa Karaman basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.
Başkan Karaman gazetecilere yaptığı açıklamada, “Halkımıza 25 yıldır verdiğimiz hizmetin devamında hemşerilerimize yeniden hizmet vermek için aday olduk.” İfadelerine yer verdi.

Başkan Karaman, adaylığını resmen ilan ettiği açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi, “Ülkemizde yerel yönetimler seçimleri İlerimizde, İlçelerimizde, Beldelerimizde yaşayan insanlarımıza hizmet etmek için bir başkanlık seçimleri gerçekleşecek. İnşallah bizde bu halkımıza 25 yıldır verdiğimiz hizmetin devamında yeniden hemşerilerimize hizmet vermek için aday olduk. Partimiz onayladı layık gördü ve bu görevi tekrar bizlere tevdi etti. İnşallah hem sizlerin hem halkımızın destekleriyle bu işi inşallah bu sefer tekrar zaferle taçlandıracağımıza inanıyorum. Cenab-ı Hak bu milletimize, bu halkımıza hizmet etmeyin mükâfatını vereceğine inandığım için bu görevi zevkle aşkla 25 yıldır devam ettiriyorum.

“Kozcağız'ımızı aldığımız noktadan bugünkü hale getirdik”

Bir yıl ara verdikten sonra bu millete verdiğimiz hizmetlerde bütün üyelerimizin büyük meclis üyelerimizin halkımızın destekleri ile Kozcağız'ımızı aldığımız noktadan bugünkü hale getirdik. Kozcağız'ımız ilimizden sonra ilk doğalgaz getirilen yer. Bunda desteğini esirgemeyen değerli Adalet Bakanı Yılmaz Bey'e ve bundan sonra da destek verecek olan yeni Vekilimiz Yusuf Bey'e teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Hak niyetimizi kabul etsin bu halkımıza, bu milletimize verdiğimiz hizmetlerden de en ufak desteğinden en büyük desteğine varıncaya kadar destek veren meclis üyelerime, belediye personeline, Kozcağız halkına ve sizlere sonsuz teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme