Kongre öncesi flaş açıklama

Bartınspor Kulübünden yapılan açıklamada Bartınspor sevenleri kongreye davet edilirken sel dolayısıyla haklar saklı kalmak üzere 2023/2024 sezonunda muaf tutulma hususunda olumsuz görüş bildirildiği kaydedildi. Ayrıca sokakta ve sosyal medyadaki tartışmaların gerçek yerinin kongre olduğu ifade edildi.

Bartınspor Kulübünden Olağanüstü Kongre öncesi açıklama yayınlandı.

Yapılan açıklamada, “27 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Olağan genel kurulda aday çıkmadığı için geçici bir liste yapılıp, bu süreç içerisinde aday olmayı düşünenler için ve mevcuttaki geçici listenin kulübe maddiyat sağlayabilmesi için zaman kazanılmıştı. Yaklaşık iki ayın sonunda gelinen süreçte maalesef en küçük bir olumlu gelişme olmadığı gibi bazı olumsuz durumlarla da karşılaşılmıştır.” Denildi.

Ayrıca açıklamada federasyona yapılan başvuruya da değinilerek, “Geçtiğimiz hafta sonu İlimizde yaşanan sel felaketinden sonra da federasyon ile kurulan iletişimde hakkımız saklı kalmak kaydıyla 2023/2024 sezonunda muaf tutulmamız hususunda olumsuz görüş bildirilmiş olup, yine de dilekçe yolu ile başvuru yapılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” İfadelerine yer verildi.

Açıklama metninin son kısmında ise sosyal medya ve çay ocaklarında Bartınspor üzerinden yapılan tartışmalara göndermede bulunularak, “Konuşulması gereken yerin sosyal medya veya çay ocakları değil kongre salonu olduğunu, kongre haricinde yapılan konuşmaların samimiyetten uzak olduğunu belirterek tüm Bartınspor sevenlerini kongreye davet ediyoruz.” Denildi.


Bakmadan Geçme