Bartınspor genç yetenekler arıyor

Tesislerde genç oyuncu seçmeleri yapılacak

2024-2025 yılında İlimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Bartınspor'da sürdürülen transfer harekatının yanı sıra genç yeteneklerinde takıma kazandırılması için seçmeler yapılacak.

Bartınspor'da Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan ve Yönetim Kurulu tarafından sezon öncesi yıldız oyuncularla donanmış, mücadeleci bir takım yaratmak için çalışmalar sürüyor.

BAL liginde temsil ettikleri takımlarla şampiyonluklar yaşayan birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan Bartınspor yönetimi daha önce Bartınspor forması giyen ve oynadıkları futbolla takdir kazanan isimlerle de yeniden el sıkıştı.

Emin Akyıldız, Ahmet Keleş, Kaan Akar, Ogün Yıldırım gibi BAL Ligi şampiyonlukları yaşamış takımların değişmez futbolcularını transfer ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Bartınspor yönetimi, geçtiğimiz sezonlarda kadrosunda yer alan Tolga Akdeniz, Tolga Amasyalı, Beytullah Çamurlu, Tahir Türker, Şükrü Topal ve Enes Çavuş'la da anlaşma sağladı.

Bartınspor'da son transfer ise kaleci Sabri Can oldu.

Öte yandan Bartınspor genç yetenek arayışı için seçmeler yapacağını duyurdu.

Yapılan duyuruda, “Kulübümüz pazartesi gününden itibaren Boğaz tesislerimizde Teknik heyetimizin gözetiminde oyuncu seçmeleri yapacaktır kendine ve yeteneğine güvenen gençleri aramıza bekliyoruz.” Denildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme