Bartınspor galibiyetle başladı

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor, Eflanispor'u 2-1 mağlup ederek sezona galibiyetle başlarken maraton tribününde yaşananlar maça damga vurdu

Deplasmanlı Amatör Lig Temsilcimiz Bartınspor 2024-2025 sezonu açılış maçında Karabük temsilcisi Eflanispor'la karşı karşıya geldi.

Bartın Atatürk Stadyumunda oynanan maçı Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Bartınspor Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar takip etti.

Maçın ilk yarısında Bartınspor 2 ney gol pozisyonundan faydalanamadı. Temsilcimizin orta sahada yaptığı pas hataları ise konuk takıma pozisyon hazırladı. 45 dakika golsüz eşitlikle sona erdi.

Maçın ilk yarısında 1 oyuncu değişikliği yapan Bartınspor 2. Yarıya da 2 oyuncu değişikliği ile başladı.

İlk yarıya göre orta alanda rakibine daha fazla üstünlük bulan Bartınspor aradığı golü ise 54. Dakikada korner atışında Beytullah Çamurlu ile buldu.

Maçın 60. Dakikasında ise Eflanispor'un beraberlik golü geldi.

Bu golle tribün karıştı

Eflanispor'un golünün ardından maraton tribününde maçı takip eden ve adeta kendilerini ev sahibi sanan Eflanispor yönetici ve taraftarları sevinçlerini abartınca Bartınspor taraftarlarının da tepkisi yükseldi.

Gerilen ortam yatıştırmak istenirken Eflanili taraftarların karşılık vermesiyle olaylar daha da büyüdü.

Emniyet ekiplerinin de araya girmesi sonrası olaylar sona erdi.

Maçta Bartınspor'a galibiyeti getiren gol ise 2. yarıda oyuna giren Tezcan Gökmen'den geldi.

Bartınspor'un bu golünün ardından konuk takım tüm hatlarıyla beraberlik golünü aradı ancak Bartınspor oyuncuları skoru koruyarak maçı galip tamamlandı.

Maç sonunda tribünlerde takımlarına büyük destek sunan taraftarlar galibiyeti futbolcularla birlikte kutladı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme